Pa de pessic

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 10 ous
  • 10 cullerades soperes de sucre
  • 10 cullerades soperes de farina
  • Una mica de llevadura ( Royal )

8 racions

Utensilis

Batedora, forn , recipient de forn, utensili per separar rovells a les clares.

Elaboració

Primerament es separen els rovells de les clares.
Es baten les clares a punt de neu, però quan estant a la meitat aproximadament,
si afegeix el sucre i sacava fins que quedin al punt
Mentrestant es precalenta el forn a 220·
Quan ja estan a punt de neu, s'afegeix primerament els rovells i seguidament la farina i la llevadura, es barreja tot.
Ho posem a un recipient pel forn, amb paper de forn o sucat de mantega, per tal de que no s'enganxi. Es posa al forn aproximadamenr 45 minuts.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1709 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: