Pa de pessic
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 10 ous
- 10 cullerades soperes de sucre
- 10 cullerades soperes de farina
- Una mica de llevadura ( Royal )
 8 racions
 8 racions
Utensilis
Batedora, forn , recipient de forn, utensili per separar rovells a les clares.
Elaboració
							Primerament es separen els rovells de les clares.
Es baten les clares a punt de neu, però quan estant a la meitat aproximadament,
si afegeix el sucre i sacava fins que quedin al punt 
Mentrestant es precalenta el forn a 220·
Quan ja estan a punt de neu, s'afegeix primerament els rovells i seguidament la farina i la llevadura, es barreja tot.
Ho posem a un recipient pel forn, amb paper de forn o sucat de mantega, per tal de que no s'enganxi. Es posa al forn aproximadamenr 45 minuts.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1709 visites.
 1709 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Coca
 Coca 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram