Pastís de llimona

Categoria:
Recepta per
Típica de: Nova Zelanda

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 g de mantega
  • 1 ½ tasses de sucre (mida americana) = 0.35 litres
  • 5 ous
  • 4 culleradetes de pell de llimona ratllada
  • 2 tasses de farina (mida americana) = 0.5 litres
  • Un sobret de llevat (2 culleradetes)
  • 250 g ricotta (amb el suc d’una llimona inclòs)

10 racions

Elaboració

Unteu un recipient (20cm diàmetre) amb una mica de mantega i el poseu dins la nevera.
Amb una batedora, barregeu en un bol la mantega amb el sucre fins que quedi una massa homogènia. Afegiu els ous, d’un en un, i continueu batent. Afegiu la pell de la llimona ratllada.
Tamiseu junt la farina amb el llevat. Amb un cullera de fusta, remeneu la mescla dels ous i de la mantega amb la farina, i alternant amb la ricotta.
Retireu el recipient de la nevera i l’unteu amb farina.

Poseu la mescla dins el recipient i el col•loqueu dins el forn i espereu 50 minuts (més o menys).
Retireu el recipient del forn i tireu el xarop pel damunt del pastís de seguida. Retireu el pastís del recipient després de 10 minuts. Quan el pastis sigui fred, ruixar-lo amb el sucre en pols (opcional).
El xarop de llimona
El suc de 3 llimones
½ tassa sucre
Escalfeu junts el suc de les llimones amb el sucre fins que el sucre es dissolgui.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2205 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!