Madalenes

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Cal tindre pessat els següents ingredients:

  • A-1/2 kg d'ous frescos amb closca. Després ja separarem el rovell de la clara que guardarem a banda en un bol gran
  • B-1/2 kg de sucre, blanc o de canya
  • C-1/2 kg de farina de reposteria
  • D-400g d'un bon oli d'oliva
  • E-100g de mantega. Recordeu fondrela al moment de barrejar-la
  • F-Raspadura de la pell d'una llimona
  • G- 1 sobre de llevat de reposteria
  • H- 1 got de llet

4 racions

Utensilis

2 bols grans
1 bascula
1 espatula
1 batedor manual o elèctric
Els motlles, silicona, paper,...

Elaboració

Amb tots aquest ingredients podem obtindre un preparat per a 8-12 madalenes, depèn de la capacitat dels motllos que empreu.
1r- Trencar els ous, ficar els rovells en un bol gran i les clares en un altre de mida similar;2n-Afegir el sucre, la farina, l'oli, la mantega fossa i el llevat i la llet; 3r- Remeneu fins que es barregi tot be; 4r Les clares les heu de muntar a punt de neu, es a dir, si bolqueu el bol la clara es tot una única massa i no gotella ni cau; 5è Barregeu la clara amb la resta de pasta fins que quedi tot ben homogenitzat, veureu una clara sense grumolls; 6è Deixeu reposar la pasta durant un parell d'hores; 7è Emmotlleu la pasta a les paneretes o recipients que tingeu a disposició; 8è Tingeu el forn a uns 200ºC abans d'introduir els motllos amb pasta; 9è Gaudiu observant com creix la pasta, deixeu fornejant fins que en clavar un palet de fusta aquest surti sense pasta, això serà un indicatiu que aquesta està ben cuita

3h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1636 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: