Confitura de cabell d'angel
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Confitures
						
						
						
						
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- Carabassa de cabell d'angel
- Sucre
- Llimona
- Sucre avainillat
Elaboració
							- S'agafa la carabassa, s'envolica amb un drap i es tira a terra per trencar-la, llavors s'agafa una olla gran amb aigua i es bull durant uns 45 minuts, després es deixa refredar, es canvia l'aigua i es deix reposar una hora mes.
S'escorra, es treuen les pipes i es pesa la polpa, ho posem en una cassola i s'afegeix el sucre, aproximadament 750 gr. per kilo de polpa, posem també el suc de mitja llimona, i la pell, i una mica de sucre avainillat, ho deixem  a foc lent  i anem remanan fins que agafi un color dorat.
Treiem la pell de llimona, ho deixem refredar i esta llesta.
														
 2h 30min
 2h 30min 
Notes
si volem guardar-la podem possar-la en pots i bullir-la al bany maria
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4275 visites.
 4275 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Coca
 Coca
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram