Chaulafan
Categoria:
Arrossos i pastes
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 450g. d'arròs
- 5 cullerades de salsa xinesa
- 1 cub de carn
- 1 tassa de carn de pollastre cuit
- 2 cebes paiteiteñas picades
- 225g. de gambetes
- 225g. de carn de porc
- 2 ous
- 150g. de pernil
- 2 branques d'api picat
- 2 pebrots picants,pebre,sal al gust
6 racions
Elaboració
Posem a bullir les gambetes durant 5 minuts.
Escorrem les gambetes sense tirar l'aigua utilitzada.
Mentre es refreden les gambes, posem a fer la carn de chancho i el pollastre (ho farem rostit).
En una cassola poseu-hi la carn de porc cuita, el pollastre ja cuinat, les gambetes i el cub de carn.
Posem a bullir l'arròs.
Refreigeix i posa-hi 3 cullerades de salsa xinesa , sal, pebre , i l'arròs i afegiu l'aigua de les gambetes fins que cobreixi l'arròs.
Quan estigui sec l'arròs poseu la preparació anterior i barregi , però deixi-ho a foc lent durant 5 minuts.
Per últim fregim els ous. Feu tiretes d'ou fregit i adorneu.
Bon profit!!!
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
894 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.