Sopar romantic

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • Escarola
  • Ensiam de roure
  • Gambas pelades cuites
  • Pinyons, passes, mel
  • Vinagreta :oli,soja, jengibre,i polsim de canyella

2 racions

Elaboració

Netegem l'escarola i el enciam, escorrim l'aigua .
ho presentem amb plats individuals romàntics
posem les gambes ben repartides, les passes.
amb un bol posarem oli,soja,jengibre i polsim de canyella, emulsionarem la barreja fins que ens lligui.
Ho posarem per sobre de la amanida, taparem i posarem a la nevera fins l'hora de servir.
mmmmmmmmmmm

10min

Notes

acompanyarlo amb un cava ben fred i pa de ceba.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2380 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: