Sopar romantic

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • Escarola
  • Ensiam de roure
  • Gambas pelades cuites
  • Pinyons, passes, mel
  • Vinagreta :oli,soja, jengibre,i polsim de canyella

2 racions

Elaboració

Netegem l'escarola i el enciam, escorrim l'aigua .
ho presentem amb plats individuals romàntics
posem les gambes ben repartides, les passes.
amb un bol posarem oli,soja,jengibre i polsim de canyella, emulsionarem la barreja fins que ens lligui.
Ho posarem per sobre de la amanida, taparem i posarem a la nevera fins l'hora de servir.
mmmmmmmmmmm

10min

Notes

acompanyarlo amb un cava ben fred i pa de ceba.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2435 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: