Canalons de Quaresma

Ingredients

  • Vint canalons,300grms. de rap,una dotzena de gambes mitjanes,salsa beixamel,salsa de tomáquet,mantega,fomatge ratllat,una fulla de llorer,sal

6 racions

Utensilis

Pot o Cassó.
Safata.

Elaboració

normal.
Cost: mitjá

Temp:

50min

Notes

Bullirem els canaloms les instruccion que trobarem escrites.
En un pot o cassó bullirem el rap i les gambes (només deixarem el cap a tres o quatregambes, perqué el brou no sigui massa fort de gus)amb la fulla de llorer durant deu minuts.
Retirarem el peix i amb el brou farem una beixamel curta (en la qual posarem el peix picat a trossets).
Farcirem els canalom i els posarem dins d'una safata untada de mantega,els cobrirem de salsa de tomáquet.
Espolsarem amb el formatge ratllar i trossats de mantega i posarem els canalons a gratinar al forn.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

837 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!