Canalons de Quaresma

Ingredients

  • Vint canalons,300grms. de rap,una dotzena de gambes mitjanes,salsa beixamel,salsa de tomáquet,mantega,fomatge ratllat,una fulla de llorer,sal

6 racions

Utensilis

Pot o Cassó.
Safata.

Elaboració

normal.
Cost: mitjá

Temp:

50min

Notes

Bullirem els canaloms les instruccion que trobarem escrites.
En un pot o cassó bullirem el rap i les gambes (només deixarem el cap a tres o quatregambes, perqué el brou no sigui massa fort de gus)amb la fulla de llorer durant deu minuts.
Retirarem el peix i amb el brou farem una beixamel curta (en la qual posarem el peix picat a trossets).
Farcirem els canalom i els posarem dins d'una safata untada de mantega,els cobrirem de salsa de tomáquet.
Espolsarem amb el formatge ratllar i trossats de mantega i posarem els canalons a gratinar al forn.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1472 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: