Puré de patates gratinat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre o cinc patates grosses,200 grs. de carm picada de porc, 200 grs. de tomàquets madurs,una ceba mitjana, 50 grs. de fomatge ratllat,50 grs. de mantega, oli,sal.

4 racions

Utensilis

olla per bullir les patates, batedora, y caçoletes

Elaboració

Bullirem les patates pelades i junt amb la mantega, les farem puré amb la batedora eléctrica (cal que ens quedi espès).
Posarem el puré dins de cassoletes per al forn, deixant un buit al centre.
Farem un sofregit amb la carn picada,la ceba i els tomàquets.
Cobrirem amb aquesta salsa els centres de les cassoletes,espolsarem de formatge ratllat i les posarem a gratinar al forn fins que ens quedi daurada la part superior.

30min

Notes

Podem fé individuals o una safata mes grand


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1970 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: