Rap estil llagosta

Ingredients

  • Una cua de rap.
  • Tomàquets madurs.
  • Una ceba.
  • Pebre vermell(que no piqui).
  • Oli.

6 racions

Utensilis

Paella, coberts de cuina.

Elaboració

Escalfar l'oli en una cassola.
Netejar la cua de rap.Treure-li.l'os central.
Espolsar-la amb el pebre vermell,la sal i passar-la per la paella.
Fer-la coure poc a poc,amb uns tomàquets i una mica de ceba picada fins que estigui tot ben cuit. Abans de servir, s'ha de tallar el rap per presentar-lo a taula.

40min

Notes

Si es menja fred, es pot servir amb una amanida del temps, ben variada

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1351 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Felicitats Mila , una recepte molt maca.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!