Pollastre farcit

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 cuixes de pollastre,1 botifarra,olives farcides,formatge tipo tranchetes,1 datil o pruna,ceba,alls,oli,sal,herbas aromaticas,tomata,vi per cuinar.

Utensilis

Agulla llanera,fil de coto gruixut.

Elaboració

Agafem una meitat de pollastre de les cuixes traiem els ossos,despres la farcim de botifarra,olives,formatge,datil o pruna ajuntem le altre part de la cuixa i cusim les bores posem sal.Le posem a rosaja a la cassola amb una mica de oli i afagim la ceba ,la tomata , els alls i les herbas aromaticas que vagi fen a poc foc i ja cuan sigui cuit li tirem un raig de vi.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1252 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: