Crema de llimona

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 llimones
  • 4 ous
  • 300gr. De maizena
  • 1 litre d'aigua mineral

4 racions

Utensilis

ratllador, escórredor, pot gran, caçó

Elaboració

Amb un ratllador, raspar tota la pell de les quatre llimones i reservar.
Escórrer el suc de les llimones i reservar.
Posar el litre d'aigua al foc fins arrencar el bull.
En un pot gran, barrejar molt bé el sucre, els ous i la Maizena.
Afegir-hi les ratlladures, el suc de les llimones i el litre d' aigua calenta. Posar-ho al foc i remenar fins que bulli.
Colar i abocar-ho en platets o copes i guardar-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

25min

Notes

Servir ben fred.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1118 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: