Suprema de merluza del pincho a la espalda con langostinos de lonja

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 merluza entera fresca del pincho de 2kg.aprox.
  • 12 langostinos frescos de nuestra costa.
  • 2 patatas.
  • 5 tomates de colgar maduros.
  • 3 dientes de ajo.
  • El zumo de un limón.
  • Un puñadito de piñones.
  • Dos cucharadas soperas de vinagre de jerez.
  • Medio vaso de vino blanco.
  • Una cucharilla rasa de pimentón dulce.
  • Sal.
  • Aceite de oliva virgen.

4 racions

Utensilis

1 cuchillo
1 sarten
1 bandeja
1 rallador

Elaboració

Quitar la espina de la merluza (con la espina podemos hacer un caldo).
Pelar los langostinos sin descabezarlos.Pelar y rallar los tomates.
Pelar los ajos. Cortar las patatas estilo panadera .Freír las patatas,
con el aceite de oliva.
Colocar en una bandeja para el horno, haremos una cama de patatas y encima colocaremos,
las dos supremas.
Verter el zumo de limón , un poco de aceite y sal por encima del pescado y hornear 5 min.
A 180ª.
Mientras en una sarten freír los langostinos,retirarlos y reservarlos.
En la misma sarten hacer un sofrito,el tomate ,los ajos, los piñones ,el vinagre de jerez, el pimentón dulce,el vino blanco. Poner el sofrito con el pescado y poner al horno 7 nin. Una
vez fuera del horno añadir los langostinos y servir.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1142 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: