Suprema de merluza del pincho a la espalda con langostinos de lonja

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 merluza entera fresca del pincho de 2kg.aprox.
  • 12 langostinos frescos de nuestra costa.
  • 2 patatas.
  • 5 tomates de colgar maduros.
  • 3 dientes de ajo.
  • El zumo de un limón.
  • Un puñadito de piñones.
  • Dos cucharadas soperas de vinagre de jerez.
  • Medio vaso de vino blanco.
  • Una cucharilla rasa de pimentón dulce.
  • Sal.
  • Aceite de oliva virgen.

4 racions

Utensilis

1 cuchillo
1 sarten
1 bandeja
1 rallador

Elaboració

Quitar la espina de la merluza (con la espina podemos hacer un caldo).
Pelar los langostinos sin descabezarlos.Pelar y rallar los tomates.
Pelar los ajos. Cortar las patatas estilo panadera .Freír las patatas,
con el aceite de oliva.
Colocar en una bandeja para el horno, haremos una cama de patatas y encima colocaremos,
las dos supremas.
Verter el zumo de limón , un poco de aceite y sal por encima del pescado y hornear 5 min.
A 180ª.
Mientras en una sarten freír los langostinos,retirarlos y reservarlos.
En la misma sarten hacer un sofrito,el tomate ,los ajos, los piñones ,el vinagre de jerez, el pimentón dulce,el vino blanco. Poner el sofrito con el pescado y poner al horno 7 nin. Una
vez fuera del horno añadir los langostinos y servir.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1128 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: