Borraines amb mel

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Borraines
  • Aigua
  • Farina
  • Sal
  • Ous
  • Mel

4 racions

Elaboració

De les borraines es separen les fulles dels troncs, les fulles es renten ben netes i ses corren
Amb una paella gran es pose oli, bastant. Quan esta ben calent si ban posant les fulles de les borraines, que abans les deurem passat per la pasta, que consta d'aigua, sal, 2 ous,tot ben barreixat.
Quan estan ben rosses pels dos costats, es treuen i es possen en una escorradora i si tira per sobre una bona cullarada de mel. Amb calent.

30min

Notes

No menga molt calentes.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4207 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: