Caracoles con ajos y perejil

Categoria:
Típica de: Lleida
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1kg de caracoles planos.
  • Aceite de oliva.
  • 1 cabeza de ajos.
  • Un ramillete de perejil.
  • Tres o cuatro guindillas.
  • Sal y pimienta negra molida

4 racions

Elaboració

lavar bien los caracoles.
Hervir en una cacerola con las guindillas,añadir la sal al final de la cocción.
Ponerlo en un escurridor.
Triturar los ajos y el perejil.
Poner al fuego una paella,agregar los caracoles, ir moviendo hasta que suelten toda el agua.
A continuación añadimos un buen chorro de aceite, la sal la pimienta los ajos y perejil, mover hasta que este todo frito.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1936 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: