Jamon relleno

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → cataluña
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 8 Lonchas de jamón de york que no sean muy finas
  • 1 bol de bechamel ,agua,sal
  • 200 g. de requesón
  • 2 estuches de espinacas congeladas
  • 3 cucharadas de queso rallado
  • 1 cucharada de mantequilla

Utensilis

Sarten y bandeja de horno

Elaboració

Hierve las espinacas, escurrelas bien y picalas muy finas. Rehógalas en una sartén.
con la mantequilla, dejalas enfriar y mézclalas con el requesón chafado y 2 cucharadas de queso rallado, coloca sobre cada lonchas de jamón unas cucharadas de la mezcla de espinacas y enrollalas poner en una fuente de horno cúbrelas, con la bechamel, espolvorear con el queso rallado y gratinar unos minutos a horno fuerte. Servir muy caliente.

15min

Notes

facil y bastante bueno


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1574 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

3 comentaris:

Juana risquez gutierrez diu:
que buena pinta tienen esos rollitos
Soledad morales diu:
tine mui buena pita los rollitos
yoli ortiz diu:
carmen los rollitos tienen una pinta de muerte se los haré a mis niños

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: