Patata a la riojana

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → rioga
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1kg de patatas nuevos
  • .2chorizos
  • Dientes de ajos
  • .1 guindillas
  • .1 cebolla
  • .1 pimiento
  • .1 hoja de laurel
  • .pimienton

2 racions

Elaboració

picamos la cebolla y el pimiento verde
y lo ponemos a pochar en aceite
un poco de sal ajo y laurel
ponemos la patata y la añadimos
junto con el chorizo en lochas
a las verdura pochadas lo cubrimos
todo con agua echamos un poco de sal
la guindilla y el pimiento i lo dejamos
durante 40 minutos jugoso no muy
rápido

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1676 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Juana risquez gutierrez diu:
uummmmmm que buena pinta tiena este plato

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: