Paletilla de cordero

Ingredients

  • 1 paletilla de cordero
  • 1 patata
  • Aceite
  • Coñac
  • Hierbas aromáticas pimienta y sal

Elaboració

Marinar la paletilla con el coñac , las hierbas aromáticas, el aceite la pimienta y la sal durante una hora transcurrido este tiempo meter al horno a 180 grados añadiendo un baso de agua y tapar con papel de plata .Tiene que estar en el horno 2 horas aproximadamente,cuando este hecha freír las patatas en una sarten para acompañar.

2h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1154 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

6 comentaris:

Juana risquez gutierrez diu:
CUANDO VENGAN LOS AMIGOS A CENAR, LO HARE A VER COMO ME SALE
Soledad morales diu:
tine buna pita
yoli ortiz diu:
cuando quieras nos la comemos cuerpo yo encantada
Mª Dolores Hernandez Lopez diu:
ME PARECE BUENISIMA PIENSO HACERLO
Ricardo barbero diu:
estara exquisita
Jordi Bosch Negre diu:
Te molt bona presencia aquesta espatlla.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: