Coc de nata

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300gr de ferina
  • 300gr de sucre
  • 4 ous
  • 300gr de nata per muntar
  • 1 sobre de llavat químic
  • 1 cullerada de vainilla (opcional)

6 racions

Utensilis

Un bol fondo,un batedor de varetes i una safata per servi.

Elaboració

Poseu en un bol els ous i la sucre i bateu bé. Afegiu la nata i quant ho tingueu ben batut, i aneu afegint la farina tamisada amb el llavat i torneu a batre molt bé.
Aboqueu la barreja en un motlle de 22cm, poseu-lo al forn preescalfat 180º uns 35 o 40 minuts, depèn del forn s'ha d'anar vigilant.
Quan estigui cuit deixeu-lo refredar i serviu-lo han una safata bonica.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1886 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: