Angules de pobre

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 paquet de palets de cranc
  • 2 alls
  • 2 cireretes
  • Sal, oli i pebre vermell

4 racions

Elaboració

Desfilem els palets de cranc en tires, si els freguem amb els palmells de les mans, queden molt bé. Llavors posem oli en una paella o wok, 1 dit més o menys, posem els alls laminats fins que quedin una mica daurats, afegim les cireretes. Hi posem els palets de cranc en tires primes i deixem fer a foc suau i remenem de tant en tant. Salpebrem, i mirem que ens quedi una mica d'oli en la paella. Es per menjar calent. Si es per sopar, es pot fer per la tarda i llavors escalfar al microones.

20min

Notes

Es pot acompanyar amb unes torradetes de pa.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1428 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: