Filet de llobarro amb salsa de marc de cava i patates a lo pobre
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- Patates a lo pobre (les trobareu a les meves receptes)
- Salsa de marc de cava (la trobareu a les meves receptes)
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Vi blanc
- Un llenguado de ració d'uns 330 grams aproximadament
1 racions
Utensilis
Un plat gran de porcellana blanca
Una safata metal·lica plana pel forn
Una safata fonda pel forn
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Un escatador de peix
Elaboració
Primerament, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta i les reservem.
Seguidament, fem la salsa de marc de cava com explico a la meva recepta i la reservem damunt la planxa calenta. Tot seguit, netegem i escatem el llobarro i amb l'ajud d'un ganivet filetejador, el tallem en dues meitats a lo llarg aconseguin treuren dos filets.
A continuació, agafem els dos filets de llobarro, els salpebrem els reguem amb una mica de vi blanc i un raig d'oli d'oliva, els fiquem a la safata per anar al forn i els enfornem a 180º durant deu minuts i ja els podrem treure.
Seguidament en el centre del plat, fem un llit amb les patates a lo pobre i al damunt fiquem els filets de llobarro amb la pell a sota, i tot seguit els cobrim amb la salsa de marc de cava, i ja els podrem servir a taula.
1h
Notes
Farem tants llobarros com començals seguin a taula
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1561 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.