Macarrones con Piñones

Ingredients

  • 500g. de macarrones.
  • 100g. de piñones.
  • Un bote de 1/2kg de tomate frito.
  • 12 gambas.
  • Una copa de coñac.
  • 3 dientes de ajos
  • Aceite de oliva.
  • Sal y pimienta negra

4 racions

Elaboració

Hervir los macarrones con un poquito de sal.
En una cazuela de barro,calentar el aceite y freír los piñones hasta que estén dorados.
Añadir el tomate, mover, salpimentar y mezclar los macarrones.
Pelar las gambas y trocear.
En una sartén, freír los ajos hasta que estén dorados, añadir las gambas, el coñac y flamear. Verter sobre los macarrones y servir.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1289 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: