Rosquilles de taronja

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Ratlladura de la pell de 3 taronges
  • 3 ous
  • 250 gr. de sucre
  • 2 meitat d'oli (mesurats amb mitja closca de l'ou)
  • Un grapat de farina per espessir la pasta.

8 racions

Elaboració

Es rallen la pell de les taronges
Després s'afegeixen els ous, el sucre, l'oli i la farina.
Es fa una mescla homogènia.
Després estirem la massa i n'agafem un petita porció.
Li fem un forat al mig amb el dit i el posem a fregir fins que queda daurat.
Quan les traiem, encara calentes, les passem per un plat de sucre, pels dos costats.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

656 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!