Xili amb Carn

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500gr vedella picada
  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • 1 pebrot verd
  • 1-2 xilis vermells o verds, tallats a rodanxes molt fines i sense llavors
  • 2 cullerades d'oli oliva
  • 800gr tomaquets triturats (2 llaunes)
  • 425gr fesols vermells
  • 1 fulla de llaurer
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Escalfar l'oli en una olla gran.
Afegir la ceba tallada i l'all picat i sofregir, remenant fins que la ceba quedi transparent. Afegir el pebrot tallat i els xilis i sofregir durant 3 minuts més a foc lent. Remenar perque no s'enganxi.
Afegir la carn picada i fregir amb la resta a foc moderat, remenant tota l'estona.
Quan la carn tingui un color marró, afegir els tomàquets i la fulla de llaurer, i salpebrar. Tapar i deixar fer-se a foc lent durant 50 minuts.
Escorrer els fesols vermells i afegir a la carn. Deixar 10 minuts més, tornar a tapar la olla. A l'acabar si la salsa resulta massa líquida, pujar el foc i remenar per a espesir-la una mica.

1h 15min

Notes

Es pot acompanyar amb arròs blanc.

Per


Recepta de cuina de Xili amb Carn

Xili amb carn, acompanyat d'arròs blanc

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1711 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: