Salsa de curry

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mantega,Ceba,farina,caldo d`carn,farigola,laurel,sal,pebrot,

4 racions

Elaboració

Fregim amb mantega i ceba picada
Després anyadirem la farina al curry, el caldo d'carn i la farigola.
Laurel, sal, pebrot.
Emcabat deixem a foc lent uns 30 minuts i en cabat lo deixarem en fria.
Finalment pasamos por un pasapurés.

30min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

792 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: