Arrós amb ceps

Ingredients

  • 500 gr. Arrós Bomba
  • 400 gr. de Ceps
  • 1 ceba mitjana
  • 40 gr. mantega
  • 1 copa vi blanc o cava
  • 1 all, sal, pebre, i un polsim de parmesà
  • 2 litres de brou de verdura

4 racions

Elaboració

Posar la mantega i l'all sencer, la ceba triturada al foc a poca temperatura, quant agafi color, hi afegim l'arròs, ho remenem sense parar, i afegim el brou a poc a poc.
Després de 15 minuts s'hi tira al vi o el cava, i els ceps a lamines, no massa fines, cal remenar els últims minuts en molta cura, per no trossejar els ceps, hi afegim sal i pebre, un polsim de parmesà i 30 gr. de mantega.

30min

Notes

El brou de verdures pot ser, de ceba, porro, pastanaga, naps...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2585 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: