Pit de pollastre arrebossat sense ou

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per

Ingredients

  • 1 pit de pollastre
  • 250 cl de llet
  • 150 gr. de pa torrat triturat
  • Suc d'1 llimona
  • Oli, sal, pebre

2 racions

Elaboració

Es fileteja la pit, es trosseja, i es salpebra.
En un vol posarem la llet, el pit, i el suc de la llimona. Cal deixar macerar mínim una hora.
Encendrem el grill del forn.
Greixa, una bandeja amb oli, per al forn.
Passar els trossos de pit per el pa torrat, i posar-les a la safata forn.
La resta del suc, de macerar es tira per damunt del pit, ja col·locat a la safata.
Posar al forn, i girar quant vegem que està una mica daurat.

30min

Notes

L'arrebossat es pot servi amb unes patates, amb un puré etc.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4715 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: