Pit de pollastre arrebossat sense ou

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per

Ingredients

  • 1 pit de pollastre
  • 250 cl de llet
  • 150 gr. de pa torrat triturat
  • Suc d'1 llimona
  • Oli, sal, pebre

2 racions

Elaboració

Es fileteja la pit, es trosseja, i es salpebra.
En un vol posarem la llet, el pit, i el suc de la llimona. Cal deixar macerar mínim una hora.
Encendrem el grill del forn.
Greixa, una bandeja amb oli, per al forn.
Passar els trossos de pit per el pa torrat, i posar-les a la safata forn.
La resta del suc, de macerar es tira per damunt del pit, ja col·locat a la safata.
Posar al forn, i girar quant vegem que està una mica daurat.

30min

Notes

L'arrebossat es pot servi amb unes patates, amb un puré etc.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4872 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: