Pollastre amb llet

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pollastre jo ho faig amb muslos de pollastre
  • Un got de llet
  • Un got de nata liquida
  • Oli

Elaboració

Primer possarem una mica d'oli amb una cassola i quant l'oli estigui calent i afegirem el pollastre.
Ho farem a foc lent i quant ja estigui el pollastre doradets.
Un cop fet el pollastre afegirem el got de llet i la nata liquida, ho deixeu a foc lent uns 30 minuts i un cop fet ja ho podeu retirar del foc i servir.

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2187 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: