Endivies al caramel amb formatge de cabra

Ingredients

  • 4 endivies
  • 200 gr. sucre
  • 4 rodanxes de formatge de cabra de rul
  • 4 rebanades de pa de molde
  • Aigua i sal

Guarnició:

  • 2 cebes
  • 1 ou
  • Farina
  • Aigua
  • Oli
  • Sal
  • Julivert

4 racions

Elaboració

Netejerem les endivies i treurem les fulles exteriors que estiguin trencades.
Possarem a bullir aigua amb una mica de sal i quant començi a bullir i tirarem les endivies i les courem durant 30 minuts, fins que estiguin tendres.
Quant estiguin llestes les escurrirem i les tallerem a la juliana. Reservarem sobre algun lloc a on poden seguir escurrir l'aigua.
En una cassola possarem el sucre i unes cullarades soperes d'aigua, ho deixarem bullir a foc lent mentres anem removent fins que consiguem el caramel dorat.
Quant el caramel estigui llest incorporem les endivies i les deixem que coiguin en el caramel durant uns minuts, removem amb conte, perque no es desfacin massa.
En una bandeja de for, colocarem les rebanades de pa de molde, sobre les rebanades repartirem les endivies al caramel, y sobre elles colocarem una rodantja de formatge de cabra. Gratinarem al forn fort durant uns minuts.
Per la guarnicio prepararem uns aros de ceba rebosada, mesclarem amb farina, un ou i una mica d'aigua. Pelem i tallem en rodatges fines la ceba, les salem i les introduirem en la mescla de farina i ou.
En una paella amb molt oli calent, anem fregint els aros de ceba fins que estigui torrats i ho deixarem sobre paper absorbent.
També fregirem unes rametes de julivert.

1h 5min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1046 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: