Albóndigas a la Jardinera

Categoria:
Típica de: Espanya → Navarra
Dieta: baixa en greixos
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 gr de carne picada
  • 2 huevos
  • 1 ajo
  • Pereji
  • Pan rallado
  • Un poco de leche
  • 100 gr de guisantes
  • 3 zanahorias
  • 1 tomate
  • Media cebolla
  • Un poco de sal

4 racions

Elaboració

Poner en un bol la carne, los huevos, el ajo picado, el perejil, i un poco de leche . Mover todos los
ingredientes, añadir el pan rallado y poco de sal. Formar una masa compacta y formar bolitas.
Freirlas en aceite y sacarlas. Freir un poco de tomate y cebolla rehogar y añadir un poco de harina, sofreir y añadir un poco de agua. Dejar que haga chup chup un ratito y añadir los guisantes y las zanahorias.

45min

Notes

Acompañarlo con un buen vino.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2011 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Isidra Madrid Parralejo diu:
Muy buenas esas almondigas y muy digestivas.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: