Pit de xai a la jardinera

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre pits de xai tallats a trossos regulars.
  • Tres cebes tallades a juliana
  • Sis grans d'all pelats
  • Un grapat de grans de pebre negre
  • Tres fulles de llorer
  • Un pot de pebrot vermell tallat a tires
  • Vi blanc
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Mig quilo de farnat de verdures congelat (ensalada russa)
  • Brou de pollastre [Veure recepta]
  • Conyac

6 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran

Elaboració

En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim : la ceba, els alls, el llorer, i els pebrots tallats a tires.
Seguidament, afegim : un raig de vi, un raig de conyac, i els grans de pebre negre.
Després, ho cobrim amb el brou, i hi afegim la bossa de farnat i quan és mig cuit, afegim els talls de pit salpebrats en cru, abaixem el foc, i deixem que cogui tot plegat, fins que estigui cuit, corregim de sal i ja ho podem servir.

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

829 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: