Bescuit de xocolata

Categoria:
Recepta per
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 ous
  • 1 iogurt natural
  • Oli de girasol
  • Ratlladura de limona
  • Cacao en pols
  • Farina
  • 1 sobre de llevat

Elaboració

En un bol posem els ous , el sucre i ho barregem tot.
Poc a poc afegim la resta d’ingredients amb la mida del iogurt que hem ficat a l’altre barreja .
Afegim 3 mides de farina tamisada amb el llevat , engrassem un motlle amb mantega.
Fiquem la barreja a dins el motlle i el posem al forn, que s’ha d’escalfar a 180º graus durant 45minuts aproximadament, a temperatura mitjana.
Finalment quan estigui, traiem del forn el pastis i el deixem refredar .
Podem decorar el pastis amb xocolata desfeta i el fiquem a la nevera una hora.
I servim al gust.

45min

Notes

Millor si fiquem a la nevera una hora i servim fred
Bon profit.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2243 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Núria Valls diu:
mmmmm! Pinta molt bè! i sembla fàcil!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: