Tagliatelle al ragú del Sr. “Amici”

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Emilia- Romagna
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Ingredients per a 4/5 personas
  • 500 gr. de Tagliatelle d'ou
  • 150 gr.de formatge ratllat parmesà
  • 2 alls
  • 1 àpit
  • 2/3 cebes mitjanes
  • 1 pastanaga grosa
  • 200 gr. carn picada vedella
  • 200 gr. carne picada porc
  • ½ got de vi blanc sec
  • ½ bitxo petit
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
  • 1 llauna de tomàquet sencer de pera de 1 Kg
  • 1 pastilla de caldo de carn

5 racions

Elaboració

Es tallen 2 alls, l’àpit i la pastanaga ben petits (primer es fregeix l’all i després les altres verdures). Quan estiguin una mica fregits, s’afegeix la carn picada (porc i vedella) i passats uns 10 minuts es posa el vi. Es deixa evaporar i es posa el tomàquet, la pastilla de caldo de carn i ½ bitxo, una mica d’aigua, sal i pebre al gust i es deixa coure a foc MOLT lent aprox. 2 hores i mitja.
Es bull la pasta amb dues cullerades de sal (temps segons indicació de la marca) amb abundant aigua. Un cop feta la pasta es barreja tot en un bol amb la salsa, s’hi afegeix el formatge parmesà i ja es pot servir.

3h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1622 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: