Caldereta de marisc amb fons darròs

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 llamàntols, 4 escamarlans, 4 llangostins, 4 gambas, 200 g caragols punxencs, 200 g musclos,200g cloïsses, 8 navalles, 400 g d'arròs bomba, 1 ceba, 2 pebrots vermells, 1 tomaca, jilivert i 3 grans d'all i oli d'oliva, fumet de peix

4 racions

Utensilis

Cassola de terra

Elaboració

Fem una picadeta amb la ceba, l'all, la tomaca i el julivert.
Posem l'oli d'oliva a la cassola de terra i, quan està mig calent, afegim la picadeta.
Després hi tirem el fumet de peix i, a continuació, l'arròs.
Hi anem afegint els llamàntols partits per la meitat, els escamarlans, les gambes i els llagostins.
Ho deixem coure durant 20 min, i 5 min abana de treure l'arròs hi afegim la resta del marisc.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2116 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: