Gelat d'atmella

Ingredients

  • 100 gr. d'ametlles crues, mòltes
  • 100 gr. de sucre
  • Un tros de pell ratllada de llimona
  • Un pessic de canyella
  • 1 litre de llet

8 racions

Utensilis

Un pot
Un recipient flexible
Copes

Elaboració

Es posa la llet freda en un pot i s'hi dissol el sucre
Després s'hi tira l'ametlla, la pell de llimona i una mica de canyella, en pols o ben picada amb el ganivet
Es posa en un recipient flexible, al congelador. L'ametlla quedarà al fons; però és igual, perquè abans de servir es remena bé
Una estona abans de servir, cal treure-ho del congelador
Quan ja s'ha estovat, es desfan tots els terrossos de gel i es remena bé, abans de servir-lo, en copes.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

875 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Pereta diu:
la foto es una bona mostra del postre
Flora Martinez diu:
segur que al estiu quan fa molta calor et refresque molt,a mes a mes deu estar molt bo.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!