Empanadilla de cabell de angel

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Harina un kl
  • Vino blanco medio litro
  • Aceite medio litro
  • Sésamo una poca
  • Royal 2sobres
  • Agua por sihace farta
  • Vino
  • Aceite
  • Anjolis
  • Agua
  • 2 sobres de lebadura royal

10 racions

Utensilis

salten una cubeta para amasar vaso y tenedor

Elaboració

sepone elvino alfuego a hervir y se espera que este frio
sepone el aceite al fuego cuando estecaliente se hecha el anjolis y se a parta para que seemfrie un poco
todo lo unes con la harina lo amasas bien
despues haces bolas y las estiras y con un baso las cortas y metes el cabello de angel
lasdobas y con un tenedor las chafas las puedes freir o ponerlas al horno des pues les pones azucar gas por encima

30min

Notes

la masa tiene quedar como si fueras hacer roscos


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1064 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: