Cabrito Asado

Ingredients

  • Para un kilo de cabrito.-cebolla .ajo.-perejil.-aceite.-pimieta en grano .-tomillo .-hierbabuenna.- lauerl.- vino blaco.-sal,

4 racions

Utensilis

cullara. salten,bandeja

Elaboració

Se adoba el cabrito con sal ,ajo y perejil machacsdos. Se coloca en una refractaria, se riega con vino blanco y aceite, se le ponen alrededor una joja de tomillo. hierbabuena ylaurel.Se cubre con rodjas de cebolla y se mete al hoeno para asar . Póngase encima un papel engrasado para que no se queme. Para servirlo se pasa la salsa por el colsdor.

45min

Per


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1283 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Omnia CIJBellvitge diu:
hola Milagros,
que significa el papel engrasado?
Decora

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: