Cupcakes Sacher (Pastís Sacher en miniatura)

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Àustria
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Per les magdalenes
  • 4 ous mitjans
  • 160gr sucre
  • 130gr farina
  • 120gr mantega
  • 50gr cacau en pols pur sense sucre
  • 1 culleradeta i mitja de llevat químic tipus Royal
  • 1 culleradeta sucre vainillat
  • 1 polsim sal
  • Pel farcit
  • Mermelada d'albercoc
  • Per la cobertura
  • 200gr de xocolata de cobertura 60 o 70% cacau
  • 200gr nata líquida
  • 100gr mantega

12 racions

Utensilis

Barilles elèctriques
Llengua de gat pastissera
Mànega pastissera

Elaboració

Primer de tot preescalfem el forn a 160º i col·loquem les càpsules de les magdalenes en motllos (d'aquesta manera mantenen la forma i es fan més uniformement).
Barregem tots els ingredients secs (cacau, farina, sucre,llevat, sucre vainillat i sal) i els tamissem en un bol.
En un altre bol batrem molt bé els ous amb unes barilles elèctriques si es tenen, i sinó unes de manuals.
Afegirem la mantega a punt pomada (treient-la de la nevera unes horetes abans ja n'hi ha prou)als ous i ho emulsionarem.
Amb l'ajuda d'una llengua o d'unes varilles manuals anem incorporant la mescla que hem fet anteriorment dels elements secs poc a poc, amb moviments envolvents, fins que estigui tot ben barrejat.
Ara ja podem omplir les càpsules de les magdalenes (3/4 de càpsula) i enfornar-ho a 160º uns 20' o fins que quan les punxem el punxó surti net del tot.
Les deixem reposar 5 minuts dins el motlle i després les col·loquem sobre una reixa per tal que respirin i no quedin olioses.
Mentre les magdalenes estiguin al forn anem fent el Ganaché de xocolata negra amb el que les cobrirem.
Escalfem la nata líquida al foc fins que arrenqui el bull. La retirarem i hi afegirem la xocolata a trossets (si teniu gotes especials per coberturamillor que millor...) i la mantega.
Un cop tot fos posarem el ganaché en un bol a la nevera 1 hora per a que qualli.
Quan tinguem les magdalenes fredes les buidem amb un lleva-cors de poma o estri similar i les farcim amb la mermelada. Tornem a posar la tapa sobre.
Col·loquem la ganaché de xocolata negra en una mànega pastissera amb la punta que preferiu (jo uso la 1M de la Wilton,però això va a gustos)i decoreu les magdalenes.

2h

Notes

Podeu afegir-hi alguna perla comestible, fideuets de colors... per tal de fer la decoració més divertida.

Ideal amb un bon cafetó o amb un vi dolç.


Recepta de cuina de Cupcakes Sacher (Pastís Sacher en miniatura)

Cupcakes sacher

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3630 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

5 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
T'han quedat molt maques¡¡
Serena Cantieri diu:
Gràcies Àngels!
Elena Amargant Contreras diu:
Tenen molt bona pinta! espero animar-me i fer-les!!
Serena Cantieri diu:
Prova-les i ja em diràs! Estan bonissimes!!!!
Mariona Molinas diu:
L'Àngels té raó , t'han quedat molt "xulis" .

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: