Muffins Mediterranis de Poma

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 ous
  • 250gr sucre
  • 250ml oli
  • 250ml llet
  • 350gr farina
  • 16gr llevat químic tipus Royal (1 sobre)
  • 1 culleradeta de canyella
  • 2 pomes mitjanes

12 racions

Utensilis

Barilles mecàniques

Elaboració

Preescalfem el forn a 180º i col·loquem en un motllo les càpsules pels muffins.
Batem els ous i el sucre fins que dupliquin el seu volum. A continuació afegim l'oli i la llet batent bé cada vegada.
Afegim la farima i el llevat tamissats i tornem a batre, i per acabar afegim la canyella.
Pelem i ratllem les pomes i les afegim a la massa, que tornarem a batre per últim cop.
A continuació omplim les càpsules amb ajuda d'una cullera i ho enfornem 22 minuts a 180º o fins que quan les punxem l'escuradents surti net.
Les deixem 5 minuts al mateix motllo i tot seguit les passem sobre una reixa per a que respirin.
Un cop ben freds... a disfrutar!

30min

Notes

Recepta ben sana i facilissima de fer. Ideal per a que els nens ajudin a la cuina i els vingui de gust menjar fruita després


Recepta de cuina de Muffins Mediterranis de Poma

Els muffins a les càpsules

Recepta de cuina de Muffins Mediterranis de Poma

Acabats de sortir del forn

Recepta de cuina de Muffins Mediterranis de Poma
Recepta de cuina de Muffins Mediterranis de Poma

Per dins

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1712 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: