Arròs amb bacallà

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 o 500 gr. de bacallà dessalat - 200 gr. vedures ( mongetes verdes, coliflor, pebrot vermell)- 100 gr. patates- 400 gr. arròs- brou de peix

4 racions

Utensilis

Paellera i forn

Elaboració

En una paella se sofregeix la verdura i s'hi inclou el bacallà a trossos; s'hi afegeix l'arròs, se salta una mica i s'hi aboca el brou de peix calent. Es deixa bullir 7 minuts a foc viu i s'hi posent les patates tallades en juliana. Es posa a coure al forn durant 15 minuts.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2849 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: