Pa de xocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 100 gr. de xocolata (fondant o amb llet, al gust)
  • 260 gr. d’aigua
  • 40 gr. de llevat fresc
  • 400 gr. de farina
  • 1 cullerada de sucre
  • 1 culleradeta de sal

Elaboració

1) Posem la xocolata al vas i trossegem 10 seg./ Vel. 5. Retirem i reservem.
Sense rentar el got, posem l’aigua i el llevat. programem 1 min./ 37ºC./ vel. 1. Incorporem la farina, la sal i el sucre, amassem 1 min./ Velocitat espiga, afegim la xocolata i barregem 30 seg./ Velocitat espiga.
2) Retirem del vas, dividim la massa en dos i formem dues barres sobre un full de paper vegetal.
Amb unes tisores fem talls profunds en els pans i desplacem cada tall cap a un costat, dreta i esquerra.
Tapem amb un drap i deixem reposar en un lloc temperat fins que doblin el seu volum, almenys una hora.
3) Preescalfem el forn a 220 º C.
Pintem amb ou batut els pans i posem al forn durant 20 minuts aproximadament.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1879 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: