Cassola de tros

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 tall de conill
  • 1 tall de llonganiza
  • 2 tall de costella de porc
  • 1/4 de caragols
  • Oli
  • 2fulles de llore
  • 1 os de vedella
  • 1botella de cava
  • Sal

1 racions

Elaboració

es coen el cargols amb una fulla de llore i el os de vedella .escorren i , reserva.
peses oli a la cassola ,quan esta calent afegueixes el talls i el cuines a poc apoc
li poses una cabeza de alls , al sales i poses una mica de pebre. Quan estigui casi
mitg cuits li afegeixes la botella de cava i a poc apoc san de acabar de coure be


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1179 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

gotictarrega diu:
Molt bé Fina.
M'agrada veure que et mantens activa :D

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: