Caprici

Ingredients

  • Torrada
  • Sobrassada
  • Ou de guatlla
  • Sal (Malden)
  • Mel

1 racions

Elaboració

Untem una torrada de pa amb una capeta de sobrassada.
Damunt hi posem un ou de guatlla ferrat;
Hi espolsem unes escames de sal i
ho reguem amb un filet de mel.

5min

Notes

No és ben bé per fer dieta; cadascú sabrà si en pot menjar gaires!
El temps d'elaboració dependrà del nombre de comensals.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1212 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: