Canelons de pollastre de pagès i carbassa amb crema d'idiàzabal

Ingredients

  • 12 plaques de canelons.
  • 2 cuixes de pollastre de pagés desossades.
  • 1 ceba
  • 300 gr de carbassa
  • 2 cullerades soperes de farina
  • 1 cullerada de mantega
  • 300 cl de crema de llet
  • Llet
  • Formatge Idiazàbal

4 racions

Elaboració

 Sofregim el pollastre amb la mantega i una mica d’ oli per que no es cremi la mantega. Quan estigui una mica dauradet, afegim la ceba tallada a trossos i la carbassa.
 Quan esta tot rostit, ho piquem, afegim dos cullerades soperes de farina i remenem. Afegirem la llet.
 Bullim les plaques de canelons
 Farcim els canelons
 Escalfem la crema de llet amb una mica de mantega i la pell del formatge idiazàbal, retirem la pell passats uns minuts i ratllem 100 gr. de formatge i l’afegim.
 Banyem els canelons amb la salsa d’ idiazàbal, ratllen més idiazàbal per sobre i gratinem.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1136 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Montse Caballero diu:
Quina bona pinta!!!
Montse Bertran diu:
Gràcies Montse


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!