Pastís de poma

Ingredients

  • 3 ous
  • 8 cullerades soperes de sucre
  • 5 cullerades soperes de farina
  • Ratlladura de 1/2 llimona
  • 3 pomes
  • 1 taça de llet
  • 1/2 taça d'oli
  • 1 culleradeta de llevadura
  • 3 fulles de gelatina neutra
  • Cireres confitades per decorar (opcional)

8 racions

Elaboració

Batre els rovells, 5 cullerades de sucre, la llimona, la llet i l'oli fins que estigui ben cremós. Afegir les clares a punt de neu, la llevadura i la farina. Quan estigui ben barrejat afegim dues pomes triturades i ho barregem tot. Es fica en una bandeja amb paper vegetal. Agafem l'altre poma, la laminem i la fiquem per sobre.
El forn ha d'estar a 180º i el temps dependrà de cada forn.
S'ha de deixar fins que estigui rosset.
Deixar refredar.
Desfer la gelatina i 3 cullerades de sucre e un caço. Quan estigui tebi tirar per sobre i si es vol posar cireres. Deixar refredar i desmotllar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3995 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: