Empanadillas de cabello de ángel

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 vaso de vino blanco.
  • 1/2 vaso de aceite (Oliva o Girasol suave)
  • Una ralladura de limón.
  • Una cucharada sopera de Matalauva.
  • 500 gr de harina +/- (según lo que admita la masa).
  • 1 sobre de levadura.

6 racions

Elaboració

En un bol mezclar la harina con el aceite, vino blanco, ralladura de limón, matalauva y levadura.
Amasar hasta que quede homogéneo.
Estirar la masa con un rodillo, cortar porciones de la masa y poner el relleno, doblar y cerrar los bordes con la ayuda de un tenedor y se fríen en aceite bien caliente.
Una vez sacadas de la sartén las rebozamos con azúcar.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

719 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Ares Bonamusa diu:
Tiscar, una pregunta, se pueden hacer en el horno?. Muchas gracias.

Ares

Afegir comentari
 

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: