Ensalada de escarola con ajos fritos

Categoria:
Típica de: Espanya → Andalucia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Una escarola,4 ,ajos,aceite,sal,y,vinagre.

6 racions

Elaboració

En una sartén se sofrien los ajos.
Se limpia la escarola,cuando la tengas en la plata la aliñas.
Con sal,vinagre,y le hechas el aceite con los ajos ,por en cima y listo para comer,

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1123 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: