Amanida d'escarola amb formatge de cabra gratinat
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una escarola perruqueta grossa
- Vinagreta d'anxoves(la trobareu a les meves receptes)
- Quatre rodanxes de formatge de cabra d'un dit de gruix
- 150 grams d'olives verdes trencades
- Un pot de blat de moro
- Una safata de tomàquets cirerols(xerris)
- 150 grams de nous pelades
4 racions
Utensilis
Una safata metal·lica plana per anar al forn
Una espàtula metal·lica plana
Un bol de vidre gran
Una safata gran de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, netegem l'escarola i la fiquem en el bol de vidre trossejada.
Seguidament, afegim: les olives trencades, les nous pelades, el blat de moro escorregut i els tomàquets cirerols tallats en dues meitats. Tot seguit, ho barregem amb una bona quantitat de vinagreta d'anxoves i ho fiquem a la safata de porcellana tot ben repartit.
Abans de servir-ho a taula, agafem les quatre rodantxes de formatge de cabra, les fiquem al forn amb la safata, les gratinem una mica, i tot seguit amb l'ajud de l'espàtula plana, les fiquem al damunt de l'amanida ben posades fent una renglera, i ja ho podem servir a taula.
1h
Etiquetes: Amanides d'hivern Cuina d'hivern Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4246 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.