Bescuit de xocolata

Categoria:
Recepta per
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 ous
  • 1 iogurt natural
  • Oli de girasol
  • Ratlladura de limona
  • Cacao en pols
  • Farina
  • 1 sobre de llevat

Elaboració

En un bol posem els ous , el sucre i ho barregem tot.
Poc a poc afegim la resta d’ingredients amb la mida del iogurt que hem ficat a l’altre barreja .
Afegim 3 mides de farina tamisada amb el llevat , engrassem un motlle amb mantega.
Fiquem la barreja a dins el motlle i el posem al forn, que s’ha d’escalfar a 180º graus durant 45minuts aproximadament, a temperatura mitjana.
Finalment quan estigui, traiem del forn el pastis i el deixem refredar .
Podem decorar el pastis amb xocolata desfeta i el fiquem a la nevera una hora.
I servim al gust.

45min

Notes

Millor si fiquem a la nevera una hora i servim fred
Bon profit.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2276 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Núria Valls diu:
mmmmm! Pinta molt bè! i sembla fàcil!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: