Secret de porc amb confitura de clementina verda

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200g. De secret de porc per persona
  • Un rajolí d'oli de cocons
  • ½ kg de clementines madures
  • ½ kg de clementines verdoses
  • 1 kg de sucre
  • 200 g d'aigua
  • Grans de clau
  • Pela de llima
  • 25 g de cuscús
  • Essència de tarongina

4 racions

Utensilis

1 gerra
1 ganivet
1 vol
1 cullerades
una aceitera
una cassola
una paella

Elaboració

Pelem les clementines i les netegem bé de la segona pell blanca; desfem els grills i els partim per la meitat. Els posem en una cassola amb l'aigua, el sucre, una pela de llima i uns grans de clau; ho deixem coure a foc lent durant 1 hora fins que la salsa quedi amb una textura densa i la reservem.
Agafem el secret de porc i partim cada peça en tres o quatre parts, les salpebrem i en una paella les coem fins que quedi daurat per fora i melós l'interior.
En un plat de 20x 20 posem 3 talls de secret de forma que quedin sobreposats i els reguem amb la salsa de clementina; ho acompanyem amb un cuscús aromatitzat amb tarongina.

45min


Recepta de cuina de Secret de porc amb confitura de clementina verda

SECRET DE PORC AMB CONFITURA DE CLEMENTINA VERDA
per pili villalbí

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

789 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
És un dels talls de carn preferits per mi, però presentat així ja ni et dic el vo que deu ser.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: