Arròs de la ribera

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 bracets d'ànec confitats
  • 4 pedrers d'ànec
  • 300 g d'anguila crua
  • 250 g de caragols de terra enganyats i escaldats
  • 400 g d'arròs
  • Per al sofregit
  • Pebrot verd, ceba, allstomaca, julivert i oli d'oliva verge
  • 1,25 litres de brou d'ànec

4 racions

Utensilis

paella

Elaboració

Sofregirem tots els ingredients en una paella de quatre racions.A continuació hi afegirem l'anguila i ho remourem durant uns 2 min.
Desrés hi posarem l'arròs, i quan estigui ben sofregit, el brou.
Tot seguit hi afegirem els bracets, els pedrers i els caragols, i ho deixarem coure durant 15 o 20 min fins que l'arròs sigui cuit.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2115 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: